Jatkuvaa huolenpitoa kiinteistöllesi 

Varastoon.fi -palvelu on kokonaisvaltainen palvelukokokonaisuus teollisuuskiinteistöjen omistajille.

Se helpottaa kiinteistösi omistamista sekä pitää yllä korkeaa vuokrausastetta.

Miten palvelu toimii?

Emme ole tavallinen toimitilojen välityspalvelu. Emmekä siksi toimi kuten tavallinen välityspalvelu.

Ymmärrämme, että vuokralaiset eivät ole ikuisia ja uuden, hyvän, vuokralaisen löytäminen halli -/teollisuuskohteisiin voi vaatia aikansa. Varastoon.fi -palvelu ei aikaa hukkaile, vaan alkaa toimimaan sillä hetkellä, kun irtisanomisilmoitus saapuu. Käytössämme on useita aktiivisia keinoja löytää tiloihin uudet vuokralaiset. Emme odottele puhelimen soimista, vaan pistämme itse toimeksi. Meillä voi olla jo sopiva vuokralainen valmiina.

Ymmärrämme, että vuokralaisten tarpeet tilojen suhteen vaihtelevat ja tilat usein vaativat muutostöitä. Me hoidamme muutostyöt suunnitteluvaiheesta toteutukseen ja neuvottelemme vuokrasopimukset tyydyttämään vuokralaista sekä vuokranantajaa ottamalla huomioon muutostöiden kustannukset.

Ymmärrämme, että vuokraprovision maksaminen kertamaksuna on iso raha. Tarjoamme omistajalle mahdollisuuden maksaa vuokrausprovisio jopa 36kk aikana.

Vaikka hallisi olisi täyteen vuokrattuna, se kannattaa tuoda Varastoon.fi -palveluun, jossa se on heti valmiina kun tilanne vaatii.  Säilyttäminen ei maksa mitään.

Kauttamme järjestämme kiinteistöllesi halutessasi myös myyntimahdollisuuden. Kysy tästä lisää!

 

vuokrattua neliötä

myytyä neliötä

allekirjoitettua vuokrasopimusta