Toimijat

TilaCenter -toimitilat tekee jatkuvaa asiakaskartoitusta halli -ja toimitilamarkkinoista Pirkanmaan seudulla. Meidän jatkuvasti kasvava CRM on myös varastoon.fi -vuokrauspalvelun käytössä.

Miikka Mäntykorpi

TilaCenter -toimitilat

Toimitamme Varastoon.fi -kohteisiin erilaisia elementeistä koottuja toimisto -ja varastokokonaisuuksia, joten vanhempienkin hallien muutostyöt ovat nopeita ja kustannustehokkaita toteuttaa.

Olli Hietanen

Hietakulma Oy

Teemme tiivistä yhteistyötä erilaisten kiinteistörahastojen sekä useiden yksityissijoittajien kanssa ja Trevest Real Estate tarjoaa heille sopivia sijoituskohteita Varastoon.fi -palvelun kiinteistöistä.

Kristian Rajala

Trevest Oy

Teemme asuntojen ja liiketilojen ostoa ja  remontointia sekä monen tyyppistä kiinteistökauppaa Tampereen seudulla. Vastaamme Varastoon.fi -palvelun muutostöiden totetuttamisesta.

Olli-Pekka Rajala

ValueTek Oy

Olemme suunnittelutöihin erikoistunut insinööritoimisto ja teemme Varastoon.fi -kohteisiin rakennesuunnittelua sekä arkkitehtipiirroksia. Toteutamme myös vaativammatkin lujuuslaskelmat. 

Heikki Vaajasaari

Insinööritoimisto Tilatek Oy

Tarjoamme kuivajääpuhdistuspalvelua Satakunnan ja Pirkanmaan alueella kiinteistö, – elintarvike – ja teollisuuskohteisiin. Teemme Varastoon.fi -kohteiden julkisivujen puhdistustöitä. 

Mika Lahtinen

CoolBlast Oy